fbpx
RAHKEK KREILGAARD
MortenStol_web

RAHBEK KREILGAARD

STRESS MINDRE OG PRÆSTÉR BEDRE

For dig med karriere og familie, der oplever pres og stress – og tænker, at du må kunne gøre det bedre og lettere.

  • Mindre stress og mere energi og overskud
  • Dybere restitution og hurtigere genopladning af batterierne
  • Bedre søvn, kost, form og helbred
  • Tættere og mere berigende relationer til de nærmeste og dig selv
  • Bedre prioriteringer – tid og overblik – se det store billede
  • Klarere fokus og retning i job, familie og livet
  • Højere grad af indflydelse med et stærkere personligt lederskab
  • Højere grad af mening med det, du gør

Populært sagt hjælper jeg dig ud af hovedet og ned i kroppen – og i kontakt med ressourcer og viden, du måske ikke er opmærksom på i en travl hverdag.

Vi har brugt 2 år på udvikling og test af programmer og metoder – og er nu klar til at åbne dørene og byde dig velkommen.

Jeg kobler mine erfaringer fra topledelse og sportsverdenen med træning i aktiv stresshåndtering, mindful performance og adaptivt lederskab. En fysisk og erfaringsbaseret læring baseret på ny forskning og urgamle traditioner. En læring, der hjælper til navigation i en kompleks hverdag eller særlige situationer, der kræver en ny forståelsesramme for at etablere en konkret plan og en god praksis.

Den røde tråd i værktøjskassen er spundet på transformative ledelsesforløb ved Harvard University – hvor særligt Marty Linsky er en stor inspiration – og som Stifinder ved Lasse Zäll – samt uddannelser i stress, krop og ressourcer som TRE© Provider, Mind5© Optimal Performance Leader og Mindfulness & Meditation Master Instruktør. 

Min baggrund

Jeg er tidligere topchef i social- og sundhedssektoren med en livslang passion for sport og træning, og ejer af RAHBEK KREILGAARD.

Et coaching- og konsulentfirma, der udvikler din evne til stresshåndtering, optimal præstation og personligt lederskab med brug af unikke coachingmetoder.

Min filosofi er baseret på erfaringer fra 15 år i topledelse koblet med min viden om kost, træning, søvn og restitution fra sportsverdenen samt studier i nye enkle metoder til optimering af samspillet mellem krop og mental styrke.

Gennem min erhvervskarriere har jeg oplevet mange op- og nedture: Succeser, hvor alt går op i en højere enhed med nye løsninger, dygtige medarbejdere og tilfredse kunder. Og hårde perioder med fyringsrunder, omstillinger og pressede beslutningsprocesser i miljøer med magtkampe.

Jeg må indrømme, at det at håndtere mit temperament, følelser og relationer i de pressede perioder kunne være ekstremt udfordrende – samtidig med at være familiefar med 2 drenge og hustru. Jeg har oplevet stress og udbrændthed på egen krop – og lært, hvordan jeg kommer ud på den anden side.

De udfordringer er uden tvivl ikke så voldsomt forskellige fra det du oplever i dagligdagen, hvor du håndterer vanskelige kollegaer, træffer beslutninger under pres eller leder efter tid til familien og dig selv. Jeg forstår, hvor hårdt eller frustrerende det kan være og den stress, der kan følge med – men jeg ønsker, at mine kunder oplever, hvordan det at tage hensyn til sig selv og udvikle sine ressourcer er udgangspunktet for god performance og flow i dagligdagen.